Inclou:

- Pensió completa
- Allotjament 2 nits hotel 4* a Vall d’Aosta i 4 nits a Torino 4*
- Aigua als àpats
- Guies locals
- Entrades i degustacions especificades segons programa
- Màster Class Casa Martini
- Guia acompanyant
- Còmode autocar
- Assegurança de viatge.

El viatge NO inclou:

- Assegurança de cancel·lació opcional. (En cas de no poder viatjar, no es retornarà l’import pagat a qui no hagi contractat l’assegurança).

Requisits:

- Paga i senyal no retornable: 295 € per persona.

- Pagament final: Abans del 2 de juny

- Grup mínim: 25 persones.

Suplement Individual: 245

Dia 22 de juny: Origen – Vall d’Aosta

Sortida a primeres hores del matí, parada en ruta per esmorzar. Continuació de trajecte per Montpeller, Nîmes, Valence etc. Dinar. Continuarem fins arribar a la Vall d’Aosta, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 23 de juny: Vall d’Aosta – Aosta – Sarre – Valpelline

Esmorzar i sortida per visitar Aosta, amb els seus monuments romans i medievals. Visita del teatre romà, criptopòrtic forenze, basílica paleocristiana de San Lorenzo. A continuació visitarem Sarre. Dinar. A la tarda ens dirigirem a Valpelline, on visitarem el centre de conservació i farem una degustació de formatge de Valpelline. Sopar i allotjament.

Dia 24 de juny: Vall d’Aosta – Fenis – Bard – Donnas – Torino

Esmorzar i sortida amb direcció a Fenis, per visitar el seu castell.  A continuació ens dirigirem al poble medieval de Bard, on farem una visita. Dinar. A la tarda ens dirigirem a Donnas, visita de la calçada romana (via delle Gallie). Continuació cap a Torí. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 25 de juny: Torino – Pessione Di Chieri (Casa Martini) – Torino

Esmorzar i sortida per visitar el centre històric de Torino, considerada la quarta ciutat més important d’Itàlia. Seguidament anirem a visitar el museu Egipci, considerat el més important del món desprès del Caire. Dinar. A la tarda farem una visita a la coneguda CASA MARTINI, on farem una visita per les seves instal·lacions i assistirem a una Màster Class de Martini. Sopar i allotjament.

Dia 26 de juny: Torino – Venaria – Torino

Esmorzar i sortida per visitar el museu de l’automòbil de Torino, considerat la “catedral dels cotxes”. Es mostra la història d’una de les passions del país des de Ferrari, Lamborghini, Maserati, Alga Romeo i Fiat. A continuació farem una visita a una fàbrica de xocolata artesanal, ja que ens trobem en una de les zones més importants del país, que elaboren xocolata i bombons, com la Ferrero, Gianduia, Cafferel o Nutella. Dinar. A la tarda anirem a Venaria, per visitar la Reggia di Venaria, una de les residències de la casa reial dels Saboya, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1997. Sopar i allotjament.

Dia 27 de juny: Torino – Asti – Alessandria – Torino

Esmorzar i sortida cap a Asti, coneguda mundialment pels seus vins escumosos, visitarem un celler i degustarem el vi d’Asti. A continuació farem una visita guiada per la ciutat. Dinar. A la tarda visitarem Alessandria. Destaquen edificis com el Palazzo del municipio, església de Santa Maria del Castello, a poca distància hi ha la petita església dedicada a la Verge de Monserrato on es pot veure una “Moreneta” a la façana. Sopar i allotjament.

Dia 28 de juny: Torino – Origen

Esmorzar i viatge de tornada. Parada en ruta per dinar. Continuació de trajecte fins arribar a casa nostra. Arribada i fi del nostre viatge

Sortides
Jun
22