Inclou:

El viatge inclou:
- Autocar anada i tornada.
- Guia acompanyant.
- Entrades Categoria 1 secció 104

Requisits:

Data límit de Pagament: 5 de març de 2018

TOTEM transporta a l’audiència a través d’un viatge a l’evolució humana, des del seu original forma d’amfibi fins al seu desig últim de volar. Amb grans moments acrobàtics que rememoren escenes de la història de l’evolució, TOTEM explora allò que uneix als éssers humans a altres espècies, els seus somnis i el seu potencial infinit.

Amb un elenc format per 46 artistes, actors, músics i cantants, TOTEM reuneix una àmplia selecció d’espectaculars proeses acrobàtiques, altes dosis de comèdia, girs teatrals que emocionen i impactants efectes especials. TOTEM destaca per l’ús de detalls escenogràfics

espectaculars i projeccions que canvien en temps real al ritme del moviment dels artistes. Fins i tot s’han integrat en l’espectacle les fotos preses per Guy Laliberté durant la seva Poetic Social Mission a bord de l’Estació Espacial Internacional. Més de 4,8 milions de persones han vist TOTEM des de la seva estrena mundial a Montreal 2010.

Sortirem a la tarda havent dinat per dirigir-nos a Barcelona on gaudirem de la representació de l’obra TOTEM del Cirque du Soleil.

En finalitzar l’obra iniciarem la tornada a les nostres llars, arribada i fi dels nostres serveis.