Inclou:

El viatge inclou:
• Transfer d’anada i tornada
• Vol Barcelona-Singapur-Bangkok i tornada de Chiang Mai-Singapur-Barcelona.
• Pensió completa des del dinar del dia 9 fins el dinar del dia 19.
• 4 nits Bangkok, 1 Ayutthaya, 1 Sukhothai, 2 Chiang Rai, 2 Chiang Mai, allotjament amb hotels de 4* i 5*
• Aigua als àpats.
• Entrades i visites segons programa.
• Guia acompanyant.
• Propines xofer i guia.
• Còmode autocar.
• Assegurança de viatge.

El viatge NO inclou:

• Serveis no especificats en el programa.
• Assegurança d’anul·lació (Opcional ). (En cas de no poder viatjar, no es retornarà l’import pagat a qui no hagi contractat l’assegurança.)

Requisits:

• Paga i senyal: 950 € per persona.
• Data límit de Pagament: abans del 8 d’octubre de 2017

Dimecres 8 de novembre: Origen – Barcelona – Singapur – Bangkok

Sortida a primeres hores del matí amb direcció a l’aeroport del Prat per agafar el vol de la  companyia SINGAPORE AIRLINES a les 9.50 h fent escala a Singapur. Nits a bord.

Dijous 9 de novembre: Singapur – Bangkok

Arribada a Singapur a les 7.35 h per agafar el vol a Bangkok a les 9.45 h arribant a les 11.10 h, assistència i trasllat a l’hotel. Dinar. Temps lliure per descansar. Sopar a l’hotel i a continuació visita del mercat nocturn i pujada al pis 64 de l’hotel LEBUA al bar de copes SIROCCO on podrem gaudir de boniques vistes (beguda no inclosa). Allotjament.

Divendres 10 de novembre: Bangkok

Esmorzar i sortida per visitar el Palau Reial, antiga residència dels reis Tailandesos, construïda pel rei Rama I l’any 1782. El recinte conté varis edificis on destaca el Temple de Buda Maragda, també conegut com a What Phra Kaew. Es pot contemplar una escultura de Buda de 48,3 centímetres realitzada d’una sola peça de jade de color maragda. Altres punts importants dins del recinte són les 9 torres i el Panteó dels Reis. Dinar. A la tarda visita de la ciutat i el temple de Buda reclinat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dissabte 11 de novembre: Bangkok

Esmorzar i sortida per visitar el mercat flotant de Demnoen Saduak, farem un passeig amb barca a motor pels canals fins arribar al mercat. Dinar al Jardí de Roses. Tornada al hotel. Trasllat fins al riu Chao Phraya per embarcar a bord d’un creuer fluvial des d’ on podrem gaudir d’una panoràmica nocturna de la ciutat il·luminada mentre es gaudeix d’un sopar bufet. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Diumenge 12 de novembre: Bangkok

Esmorzar i sortida per visitar el temple de Wat Benchamebophit i a continuació visita d’una fàbrica de pedres precioses. Dinar al restaurant Neil’s Tavern. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dilluns 13 de novembre: Bangkok – Kanchanaburi – Ayuthaya

Esmorzar i sortida cap a Phitsalunoke via Kanchanaburi, visitant en ruta el famós pont sobre el riu Kwai, construït pels presoners de guerra durant la II Guerra Mundial. Veurem el museu i el cementiri dels soldats aliats. Dinar en restaurant local. Sortida cap a Ayutthaya, ciutat de gran bellesa i capital del regne de Siam durant 400 anys. La gran quantitat de temples i palaus confirmem que fou un dels centres espirituals de Tailandia. Visitarem 3 temples: Yai Chaimongkol, Mahathat i Phanan Choeng. Instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dimarts 14 de novembre: Ayuthaya – Lopburi – Kampheangphet – Sukhothai

Esmorzar i trasllat cap a Lopburi, visitant el Santuari de Prang SamYod, famós per la quantitat de micos que hi viuen. Dinar en restaurant local. Continuació cap a Kampheangphet, visita del parc històric i sortida cap a Sukhothai, arribada a l’hotel, instal·lació sopar i allotjament.

Dimecres 15 de novembre: Sukhothai – Lampang – Chiang Rai

Esmorzar i sortida del Parc històric Sukhothai. Dinar en restaurant local. Continuació cap a la ciutat de lampang i visita del temple Wat Pra That Lampang Luang. Continuació cap a Chiang Rai via Payao fent una parada al llac Payao. Arribada a Chiang Rai, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dijous 16 de Novembre: Chiang Rai

Esmorzar i visita de l’àrea on s’estén el famós “Triangle d’Or”, situat a la frontera entra Tailàndia, Myanmar i Laos, conegut pel comerç de l’opi. Visitarem el museu de l’opi a la població de Mae Sai, on es comercia amb productes de Myanmar i les tribus de les muntanyes. Dinar en restaurant local. A la tarda anirem a les muntanyes passant pels poblets dels turons i les cases de bambú de la selva, per visitar les tribus A-Kha i Yao. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Divendres 17 de Novembre: Chiang Rai – Chiang Mai

Esmorzar i sortida per passejar amb llanxa pel riu Kok, para visitar alguna de les tribus. A continuació sortida per la carretera cap a Chiang Mai, fent una parada al temple Wat Rong Khun el conegut temple Blanc. Dinar en ruta. Arribada a Chian Rai i visita del temple de Doi Suthep un dels temples més importants de Tailàndia on es guarden les restes sagrades del Senyor Buda. Al vespre sopar espectacle de folklore tradicional de les tribus de les muntanyes. Allotjament.

Dissabte 18 de Novembre: Chiang Mai

Esmorzar i sortida per visitar el campament d’elefants. Anirem fins el lloc on treballen amb els elefants, on els cuiden, banyen etc. Assistirem a una demostració al centre d’ensinistrament i passejarem sobre del llom d’un elefant que ens portarà fins a un poblat on podrem veure les “dones girafa” o la tribu de les “orelles foradades”. Dinar en restaurant local. Continuarem la visita a un centre d’artesania que destaca pels seus treballs amb cotó, seda i fusta. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Diumenge 19 de Novembre: Chiang Mai – Singapur

Esmorzar i matí lliure. Dinar a l’hotel i sortida cap a l’aeroport per agafar el vol a les 17.40 h arribant a Singapur a les 21.45 h. Sortint a les 23.45 h amb direcció a Barcelona, nit a bord.

Dilluns 20 de Novembre: Singapur – Barcelona – Origen

Esmorzar a l’avió i arribada a Barcelona a les 6.35 h. Trasllat als nostres punts d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides
Nov
8