Inclou:

- Pensió completa (aigua als àpats)
- Allotjament hotel de 4* a Ginebra i Brunnen
- Hotel de 3* a Grenoble
- Guies locals.
- Visites especificades segons programa.
- Guia acompanyant.
- Còmode autocar.
- Assegurança de viatge.

El Viatge NO inclou:

- Assegurança de cancel·lació opcional. (En cas de no poder viatjar, no es retornarà l’import pagat a qui no hagi contractat l’assegurança.)

Requisits:

- Paga i senyal (NO retornable): 275€ per persona.

- Pagament final: Fins al 17 de juliol

- Grup mínim: 25 persones

Suplement Individual: 195

Dia 2 d’agost: Origen – Lyon – Ginebra

Sortida a primeres hores del matí en direcció a França, Narbonne, Montpellier etc. Parada a Narbonne per dinar. Continuació fins a Ginebra, allà farem una visita guiada de la ciutat, seu europea de l’ONU i de la Creu Roja, on destaca el “Jet – d’Eau” símbol de la metropoli. Instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3 d’agost: Ginebra – Broc – Gruyères – Berna – Brunnen

Esmorzar i sortida tot vorejant el Llac Léman fins arribar a la xocolateria Maison Caillec de Broc (NESTLÉ), allà farem un recorregut per la fàbrica i una degustació. Continuació cap a Gruyères, població medieval que dona nom a tota una fall famosa pels seus formatges. Passeig pel poble i dinar. A la tarda arribada a Berna on farem una visita guiada, declarada Patrimoni Cultural Mundial de la Unesco pel seu centre històric medieval. Seguidament anirem fins a Brunnen, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4 d’agost: Brunnen – Cascades de Trümmelbach – Grindelwald – Alpen Tower – Brunnen

Esmorzar i sortida cap a Interlaken i la vall de Lauterbrunnen, una de les més impressionants dels alps. Fent camí entre prats alpins i cases de fusta arribarem fins a les cascades de Trümmelbach, la major cascada glacial d’origen subterrani d’Europa. A continuació seguirem fins a Grindelwald, un poble pintoresc envoltat d’un panorama espectacular. Seguirem cap a Meiringen, pujada a l’Alpen Tower amb telecabines. Dinar al restaurant panoràmic. A la tarda tornada cap a Brunnen, passeig per aquesta bonica població situada al costat del Llac. Sopar i allotjament.

Dia 5 d’agost: Brunnen – Monestir d’Einsideln – Zurich – Brunnen

Esmorzar i sortida per visitar l’impressionant monestir benedictí d’Einsideln, el millor exemple d’art barroc de Suïssa, punt de peregrinatge del camí de Sant Jaume. Continuació de viatge cap a Zurich, la ciutat bancària més improtant de Suïssa. Dinar. A la tarda farem un passeig pel centre històric. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6 d’agost: Brunnen – Mont Pilatus – Vaixell Llac Quatre Cantons – Lucerna – Brunnen

Esmorzar i sortida per fer un espectacular recorregut al voltant de la montanya Pilatus. Començarem amb un creuer pel Llac dels Quatre Cantons fins a la població d’Alpnachstad on desembarcarem per pujar a bord del tren cremallera més inclinat del món per pujar fins al cim situat a 2.132 mts d’alçada, considerat el millor mirador panoràmic dels alps Suïssos. Baixarem amb telefèric per l’altre costat de la muntanya fins a Kriens. Dinar. A la tarda farem una visita guiada de Lucerna, situada a les rives del llac. El seu centre històric és perfecte per passejar i descobrir el pont medieval, les cases adornades, el monument del Lleó aixecat en honor a la guàrdia Suïssa etc. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 7 d’agost: Brunnen – Lausana – Grenoble

Esmorzar i sortida amb direcció al Llac Léman, parada a Lausana per visitar el museu Olímpic amb guia local. Dinar. A la tarda farem una visita guiada d’aquesta ciutat amb vistes precioses sobre el llac. Continuació de trajecte fins arribar a Grenoble, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 8 d’agost: Grenoble – Origen

Esmorzar i continuació de trajecte de tornada. Dinar. Arribada als nostres punts d’origen.

Sortides
Ago
2