Inclou:

- Autocar anada i tornada.
- 5 nits a Aparthotel Las Dunas **** Sancti Petri
- Règim de pensió completa.
- 1 dinar a restaurant
- Aigua i vi inclosos en dinars i sopars
- Guia acompanyant per a totes les excursions.
- Guia oficial ½ dia a Cadis
- Entrades Museu Jesulín de Ubriqueo i Museu de las Cortes de Càdiz.
- Visita a una formatgeria amb degustació al Bosc
- Visita a Cellers Tío Pepe amb degustació i exhibició eqüestre
- Assegurança de viatge

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.
- Assegurança d’anul·lació
(Opcional ). (En cas de no poder viatjar, no es retornarà l’import pagat a qui no hagi contractat l’assegurança.)

Suplement Individual: 125

DIA 1. ORIGEN – COSTA DE CÀDIZ

Sortida des del punt d’origen en direcció a costa de Càdiz. Breus parades en Ruta. Dinar per compte del client Arribada a l’hotel, distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

DIA 2. CÀDIZ

Esmorzar a l’hotel i al matí sortida per visita a Càdiz, començarem la visita a Puerta Tierra, entrada a les muralles i línia divisòria entre la Càdiz moderna i l’antiga. A un costat, àmplies avingudes, platges (La Victòria, Santa Maria i La Cortadura), clubs marítims i modernes instal·lacions esportives. A l’altre, el Càdiz amb més sabor i història, el dels antics barris: El Pópulo, antiga vila medieval; La Viña, barri pesquer i chirigotero per excel·lència, o el de Santa Maria, temple viu del flamenc. Carrers amb diferent personalitat però que han mantingut una unitat en el seu caserío i componen un traçat d’excepcional bellesa. A la façana atlàntica s’alça la cúpula de rajoles grocs de la Catedral, que mira al Camp del Sud. De tall barroc i neoclàssic, la seva cripta guarda les restes del compositor Manuel de Falla. Al seu costat es troben l’antic teatre romà i la catedral vella. La que va ser plaça real, plaça d’armes i mercat, originada en terrenys guanyats al mar, també mereix una visita. Es tracta de la plaça de San Juan de Dios on, mirant al port proper, s’aixeca l’estructura neoclàssica de l’Ajuntament gadità. Entrem al Museo de las Cortes de Càdiz, creat per commemorar el Primer Centenari de la Constitució de 1812, la primera de la Història d’Espanya. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, sortida cap a Medina Sidonia, que conserva inalterat les seves essències àrabs i medievals amb carrerons estrets i cases emblanquinades. Dominant la vila es troba l’església de Santa Maria la Mayor, gòtica del s. XV, amb un preciós retaule plateresc, al costat trobem la Torre de Doña Blanca que dóna accés a les restes de l’alcàsser. En les proximitats de la vila moderna es troba la Conjunt Arqueològic Romà, impressionant conjunt de galeries subterrànies d’època romana. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3. JEREZ DE LA FRONTERA:

Esmorzar a l’hotel i al matí excursió a Jerez de la Frontera, ben coneguda pels seus vins, els seus cavalls i el seu flamenc, conserva un casc històric que ha estat declarat conjunt històric-artístic. Una de les més nobles localitats gaditanes uneix el senyoriu de palaus aristocràtics amb el sabor popular d’un caserío típicament andalús. Trets que es posen de manifest cada any a la celebració de la Feria del Cavallo, declarada d’Interès Turístic Internacional. Aquesta immensa oferta cultural s’enriqueix amb les aromes de la gastronomia regional, en la qual destaca la Denominació d’Origen de Jerez-Xerès-Sherry Camamilla-Sanlúcar de Barrameda. Visita a Celler amb degustació inclosa i una exhibició eqüestre a les instal·lacions del propi Celler, Cellers tio Pepe. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure, sopar i allotjament.

DIA 4. PUEBLOS BLANCOS “ARCOS, EL BOSQUE, GRAZALEMA, UBRIQUE”:

Esmorzar a l’hotel i sortida per excursió de dia complet per la Ruta dels Pueblos Blancos. Començarem per Grazalema, al Parc Natural Serra de Grazalema, un dels pobles més rics en fauna i destaca per la seva artesania en mantes de pura llana. Continuació cap a Ubrique, el major i més ric poble de la Serra de Grazalema caracteritzat pels seus carrers estrets i costeruts i per la indústria de la pell, reconeguda internacionalment en el sector de la marroquineria on entrarem al Museu de la Pell. A continuació, realitzarem el dinar en restaurant de la zona. Seguidament ens dirigirem al Museu de Jesulín d’Ubrique. Continuarem cap a El Bosque, poble en el qual destaca sobretot el seu patrimoni natural, els seus molins d’aigua o el Jardí Botànic. Visitarem la famosa fàbrica de Formatges “El Bosqueño” on farem una visita guiada per les seves instal·lacions i gaudirem d’una petita degustació de formatges inclosa. A Continuem la ruta fins Arcos de la Frontera. Visitarem el poble, Conjunt històric-artístic, amb els seus magnífics paisatges i el riu Guadalete als seus peus. Destaquen el Castell, la Iglesia de Santa Maria de la Asunción o el Convento de San Agustín. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. CHIPIONA – SANLUCAR DE BARRAMEDA:

Esmorzar a l’hotel i al matí excursió a Chipiona que compta amb al far més alt de la costa andalusa i compta amb quatre grans platges, destacant la de Regla, a l’extrem se situa el Santuari de Ntra. Sra. De Regla, de gran importància en la població. Al centre de la vila es troba l’ajuntament i davant seu la basílica de Santa Mª de la O Chipionna és coneguda pel seu famós vi de moscatell i per ser el bressol de la cantant Rocio Jurat, popularment coneguda com la “Chipionera” . Continuació fins Sanlúcar de Barrameda, situada a la desembocadura del Guadalquivir, llera natural per on han transcorregut civilitzacions i cultures importants. Port de partida de famosos navegants com Colom o Magallanes i Elcano, va arribar a tenir un dels ports més importants d’Andalusia que enllaçava les rutes de l’Atlàntic i Mediterrani. Avui la vila és famosa per la seva gran platja de Baixos de Guia, per la seva fira de primavera i sobretot per la fabulosa Camamilla que es beu a tota hora generalment acompanyada de “pescaito frito”, truitetes de camaroneas i com no els fantàstics llagostins. Retorn a l’hotel per dinar. Tarda lliure, sopar i allotjament.

DIA 6. COSTA DE CADIZ – PUNT D’ORIGEN.

Esmorzar a l’hotel i tot seguit sortida cap a punt d’origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides
Mai
20