Inclou:

- Allotjament hotel 3* situat a Joucas (amb piscina)
- Pensió completa
- Aigua i vi als àpats
- Entrades especificades segons programa
- Degustacions
- Guia acompanyant
- Còmode autocar
- Assegurança de viatge.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.

Suplement Individual: 100

DIA 23 DE JUNY: ORIGEN – JOUCAS – CAVAILLON – JOUCAS

Sortida a primeres hores del matí amb direcció a la Provença, parada en ruta per esmorzar. Arribada a Joucas, instal·lació a l’hotel i dinar. A la tarda anirem a Cavaillon per fer una visita guiada de la població. Destaca la catedral, el convent, l’ermita, la capella romànica i el call dels “Jueus del Papa”. En aquest últim visitarem la Sinagoga, per conèixer com vivia aquesta comunitat durant l’edat mitjana. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 24 DE JUNY: JOUCAS – ISLE SUR SORGUE – GORDES – SAULT – JOUCAS

Esmorzar i sortida cap a la bonica població d’Isle sur la Sorgue. Farem una visita i tindrem temps lliure per gaudir del mercat provençal. A continuació ens dirigirem a Coustellet on s’hi troba el museu de la Lavanda, creat l’any 1991 per la família Lincelé, dedicada al cultiu i destil·lació de lavanda durant 5 generacions. Dinar. A la tarda anirem direcció Sault, on visitarem una destil·leria per conèixer el procés: lavandoteca, plantoteca i característiques de la flor més emblemàtica de la Provença. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 25 DE JUNY: JOUCAS – GORDES – SENTIER DES OCRES – ROUSILLON-JOUCAS

Esmorzar i sortida amb direcció a Gordes, parada a la roca dels Singes amb espectaculars vistes del poble penjat, la vall i la muntanya del Luberon. Farem una visita guiada a la població, classificada com una de les poblacions més boniques de França. Visitarem un molí d’oli, on descobrirem els olis aromàtics i naturals, extrets de les olives Aglandau, amb DO de Gordes. Dinar. A continuació anirem a Rousillon, per visitar el Sentier des Ocres, un recorregut on es poden veure fins a 17 matisos diferents de material d’ocre. Des de finals del S. VIII fins l’arribada dels colors sintètics, aquest municipi gaudia d’un acord comercial per exportar els seus pigments a Orient. Temps lliure a Rousillon. A continuació visita d’una confiteria per descobrir els secrets de fabricació de les dolces típiques de la regió. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 26 DE JUNY: JOUCAS – FONTAINE DE VAUCLOUSE – ABADIA DE SENANQUE – MAUBEC – OPPEDE LE VIEUX – JOUCAS

Esmorzar i sortida amb direcció a Fontaine de Vaucluse, poblet que ha inspirat escriptors i poetes. Continuarem cap a Oppède le Vieux, construït damunt d’un esperó rocós. Dinar. Seguidament visitarem l’abadia cistercenca de Sénanque, del S. XII i que encara te una comunitat religiosa. Un cop finalitzada anirem a un “Domaine” per degustar els vins DO de la regió de Luberon i Vaucluse. Tornada cap a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 27 DE JUNY: JOUCAS – LOURMARIN – ORIGEN

Esmorzar i sortida cap a la població de Lourmarin on farem una visita guiada. Veurem el seu castell, que data del S.XV i XVI amb arquitectura del renaixement. Temps lliure. Dinar. A continuació iniciarem la tornada cap a casa nostre, fent breus parades.

Sortides
Jun
23