Inclou:

· Transfer Girona-Barcelona-Girona
· Acomodació a l’hotel Adria 4* superior al centre històric.
· Vols amb CSA . Pensió completa i una beguda a tots els àpats i dinar el dia de tornada.
· Sopar al vaixell durant el creuer pel riu
· Funció de teatre negre.
· Circuit en còmode autocar.
· Guia acompanyant.
· Entrades segons programa.
· Assegurança de viatge i propines xofer i guia.

El viatge NO inclou:

· Serveis no especificats en el programa.
· Assegurança d’anul·lació. (Opcional ). (En cas de no poder viatjar, no es retornarà l’import pagat a qui no hagi contractat l’assegurança.)

Requisits:

· Paga i senyal: 195 € per persona
· Data límit de Pagament: 15 de novembre de 2017

Suplement Individual: 110

Dia 6 de desembre: Origen – Barcelona – Praga

Sortida dels nostres punts d’origen en direcció a l’aeroport del Prat per agafar el vol de CSA (Czech Airlines) a les 14.35 h arribant a Praga a les 17 h. Trasllat cap a l’hotel i check-in. A continuació panoràmica de la ciutat i passeig amb vaixell pel riu Vltava, cocktail de benvinguda i sopar inclòs. Trasllat a l’hotel, allotjament.

Dia 7 de desembre: Praga

Esmorzar i sortida per visitar el centre històric, Plaça de la República, torre de la pòlvora, casa municipal, pont de Carles IV, rellotge astronòmic, barri jueu de Jesofov i església del nen Jesús. Dinar en restaurant local. Tarda lliure per visitar els mercats del centre de la ciutat. Sopar a la famosa cerveseria U Fleku. Trasllat a l’hotel i allotjament.

Dia 8 de desembre: Praga – Karlovy Vary – Praga

Esmorzar i sortida per fer una excursió de dia complet visitant el centre històric de Karlovy Vary. Antiga ciutat balneari més important de la República Txeca, coneguda també com Karlsbad. Famosa des del segle XIV, a les seves aigües termals hi anaven famosos com el poeta Goethe o el Tsar Pere I de Rússia (te 13 fonts termals i centenars de petites fonts). També és una ciutat coneguda pel cristall Moser, la porcellana, botigues de luxe i licor d’herbes Becherovka. Dinar en restaurant local. A la tarda tindrem una estona de temps lliure per gaudir de la ciutat i visitar els seus mercats nadalencs. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 9 de desembre: Praga

Esmorzar i sortida per visitar el castell de Praga, la catedral, el Palau Reial, basílica de Sant Jordi i el carreró d’Or amb la casa Franz Kafka i el barri de Mala Strana. Dinar en restaurant local. Temps lliure per continuar descobrint la ciutat. Sopar amb un restaurant i a continuació assistirem a una funció del famós teatre negre. Allotjament.

Dia 10 de desembre: Praga – Barcelona – Origen

Esmorzar i sortida cap a l’aeroport per tal d’agafar el vol de la companyia CSA a les 11.20 h arribant a Barcelona a les 13.55 h. Trasllat cap als nostres llocs d’Origen, fent una parada per dinar en un bon restaurant. Arribada a les nostres llars i fi dels nostres serveis.

Sortides
Des
6