Inclou:

- Autocar anada i tornada.
- Guia acompanyant.
- Visites segons programa.
- Estada a pensió completa.

El viatge NO inclou:

- Serveis no especificats en el programa.
- Assegurança d’anul·lació
(Opcional 25 €) (En cas de no poder viatjar, no es retornarà l’import pagat a qui no hagi contractat l’assegurança.)

Requisits:

Pagament de la totalitat del viatge abans del: 28/08/17.

Suplement Individual: 115

Dilluns, 18 de Setembre –  Carcassone – Rocamadour.

Sortirem del punt d’origen en direcció a Carcassone ciutat Medieval coneguda per la seva fortificació que envolta aquesta encisadora ciutat Patrimoni Mundial de la UNESCO. Realitzarem una visita acompanyants de la nostra guia, tot contemplant alguns dels punts més importants de la Ciutat. Dinarem a un restaurant de la zona i seguidament ens dirigirem a la ciutat medieval de Rocamadour, suspesa en el seu penya-segat, un veritable esplendor de pedra: una imatge tenyida d’eternitat que romandrà en la nostra memòria. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.

Dimarts 19 de Setembre: Figeac – Rocamadour

Esmorzar al matí a l’hotel i seguidament visitarem Figeac, (casc antic que acull un conjunt de cases i palaus que daten de l’edat Mitjana. Es la ciutat on va néixer François Champollion, considerat el pare de l’egiptologia. Tornada al hotel per dinar. Tarda dedicada a visitar Rocamadour la ciutat que va ser el primer centre de pelegrinatge de França. Coneixerem el Santuari de la Verge de Rocamadour i les anècdotes d’aquest poble tan peculiar i original, considerat únic al món. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dimecres 20 de Setembre: Sarlat – Beynac – Roque Gageac

Iniciarem el dia tot visitant la ciutat de Sarlat la capital del Perigord negre, la primera ciutat en estar protegida per el govern francès, per la quantitat d’immobles històrics que posseeix. Es una ciutat que ha sigut escenari de moltes pel·lícules històriques. Seguidament anirem a Beynac on dinarem, i a la tarda visitarem la Roque Gageac , un altre vila medieval amb un curiós microclima que permet que un exòtic jardí tropical creixi al voltant del riu. Farem una volta i seguidament pujarem a una gabarre i navegarem per el riu Dorgdone, des de on es poden contemplar diversos castells.

Dijous, 21 de Setembre:  Grutes de Padirac – Castell de Fenelon.

Sortida al matí en direcció a les grutes de Padirac, considerades una de les mes espectaculars d’Europa. Passejarem per el seu interior amb una barca i realitzarem la resta del recorregut a peu per les seves galeries d’una gran bellesa. A la tarda visita del Castell de Fenelon, una gran fortalesa de l’edat mitja en al que acull una col·lecció d’armes i tapissos. En acabar la visita, tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Divendres, 22 de Setembre: Bretenoux – Loubressac – Castelnau de Prudomat

Sortida cap els pobles mes bonics del Quercy, Bretenoux, Loubressac, Castelnau de Prudomat. Farem una panoràmica per el parc natural del causse del Quercy, i farem parada en aquests pobles. Tarda lliure de compres a Hospitalet. A una hora prudencial tornarem a l’hotel on soparem i ens allotjarem.

Dissabte 23 de Setembre: Narbonne – Origen

Ens aixecarem aviat al matí per esmorzar, i deixar les habitacions, i així seguidament i iniciarem el nostre viatge de tornada. Farem una visita a Narbonne amb la nostra guia acompanyant. Dinar. A una hora prudent reprendrem el camí en direcció als nostres punts d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides