Inclou:

- Trasllat Origen – aeroport Barcelona – Origen
- Vol de Vueling Barcelona – Budapest – Barcelona
- Pensió completa des del sopar del dia 22 fins el dinar del dia 29
- Allotjament amb cèntrics hotels de 3* i 4* (3 nits a Budapest, 1 Eger, 1 Kecskemét, 1 Pecs, 1 Budapest)
- Entrades especificades segons programa
- Aigua a tots els àpats
- Guia oficial
- Guia acompanyant, còmode autocar
- Assegurança de viatge.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.

Suplement Individual: 275

DIA 22 AGOST: ORIGEN – BARCELONA – BUDAPEST

Sortida amb direcció a l’aeroport del Prat. Per agafar el vol de Vueling a les 18’15h amb destinació a Budapest. Arribada a les 20’45h i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament 4* a Budapest.

DIA 23 AGOST: BUDAPEST

Esmorzar i sortida per fer una visita panoràmica de Budapest, començant per la plaça dels Herois, el castell dels Vajdahunyad, passant pels palaus de l’avinguda Andrássy, la Basílica, el Parlament (visita de l’interior) considerat el tercer més gran del món. A la vora de Buda arribarem al pont Margarita. Veurem un bany turc i varis monuments de diferents èpoques. Al barri medieval de Buda entrarem a l’església Matías, pujarem al Bastió de Pescadors i tindrem temps lliure per gaudir del barri. Acabarem la visita desprès de passar per la Ciutadella, el millor lloc de la ciutat per fer fotografies. Dinar. A la tarda continuarem les visites, entrarem dins l’Opera i escoltarem un mini concert de 2 artistes. Seguidament anirem a la Basílica de Sant Esteve. Sopar a l’hotel i allotjament 4* a Budapest.

DIA 24 AGOST: BUDAPEST – SZENTENDRE – VISEGRAD-BUDAPEST

Esmorzar i sortida per visitar el famós recolze del Danubi. Primer anirem a Szentendre, petit poble a uns 20km de la capital, conegut per ser la “capital artística” d’Hongria. Visitarem l’església ortodoxa i el museu de la ceramista més coneguda del país, Margarita Kovács. El temps lliure és ideal per fer un cafè a les encantadores cafeteries. Continuarem cap a Visegrád, on tastarem el plat típic de cacera de la zona. També pujarem al “Castell de núvols”, amb una terrassa panoràmica amb vistes sobre el recolze. Sopar a l’hotel i allotjament 4* a Budapest.

DIA 25 AGOST: BUDAPEST – GÖDÖLLŐ - HOLLÓKŐ - EGER

Esmorzar i sortida cap a Gödöllő. Visita del palau d’estiu de l’emperadriu Sissi, on veurem l’entorn on va passar els dies més feliços de la seva vida. Continuarem cap al nord-est del país per visitar Hollókő, petit poble amb cases de camp; declarat patrimoni de la humanitat. A més de gaudir d’un àpat típic amb licor hongarès “palinka”, tindrem una benvinguda folklòrica i ens presentaran el filat i la dansa. Continuació de trajecte fins arribar a Eger, on després d’instal·lar-nos a l’hotel anirem a fer una degustació de vins i soparem al típic barri de cellers, ciutat famosa a tot el país pels seus vins. Allotjament 3* a Eger.

DIA 26 AGOST: EGER – PUSZTA – KECSKEMÉT

Esmorzar i sortida per visitar Eger, una petita ciutat que ha estat molt gran en moments de la història. Coneixerem el castell, escenari de la famosa batalla contra els turcs, un exemple són els minarets que es conserven fins avui dia a la ciutat. També podrem veure les cases barroques. A continuació ens dirigirem cap al sud per conèixer la “puszta”, la plana hongaresa, paisatge que ocupa la major part del país. Dinarem en una finca típica on tastarem la famosa sopa “Gulyás” amenitzada per músics zíngars. També veurem un espectacle de cavalls, amb uns genets amb habilitats especials. A la tarda arribarem a la ciutat de Kecskemét, ciutat de Zoltán Kodály, compositor i músic de fama mundial. Aquí hi ha uns exemples irrepetibles de modernisme hongarès, que veurem fent un passeig pel centre. Sopar i allotjament 4* a Kecskemét.

DIA 27 AGOST: KECSKEMÉT – PAKS – PECS

Esmorzar i sortida cap a Pécs, pel camí creuarem el Danubi a Paks, petita ciutat vora el riu on destaca l’església catòlica de l’Esperit Sant construïda per l’arquitecte Imre Makovetz. Continuarem trajecte fins arribar al mont Mecsek, a Pécs. Dinar i visita de la segona ciutat més turística del país. Fou coneguda en temps de l’imperi romà amb el nom de Sopiane. Te monuments de tots els temps: Precristians del S. IV, de l’arribada de les tribus hongareses, de la fundació de la primera universitat a Hongria, de l’ocupació turca de 150 anys, de la fundació de la porcellana Zsolnay etc. Arribada a l’hotel i allotjament 3* a Pecs.

DIA 28 AGOST: PECS – SZÁNTÓD – LLAC BALATON – BUDAPEST

Esmorzar i sortida cap al llac Balaton. A Szántód creuarem el llac amb ferry, arribarem a la península de Tihany fundada l’any 1050. Allà hi ha unes vistes meravelloses sobre el llac i unes casetes de pescadors amb teulada de canya. Dinarem a Balatonfüred, ciutat balneària amb una llarga història cultural. Tornada a Budapest i tarda lliure (Balneari opcional). Sopar a l’hotel i  sortida per fer un creuer nocturn pel Danubi d’1h de duració. Tornada a l’hotel 4* a Budapest.

DIA 29 D’AGOST: BUDAPEST – BARCELONA – ORIGEN

Esmorzar i visita del mercat central, construït l’any 1894, situat al costat del pont de la Llibertat. És el mercat cobert més gran d’Hongria. A continuació visitarem la Sinagoga Jueva, la segona més gran del món després de la de Jerusalem. Al seu exterior s’hi troba el famós arbre de la vida. Dinar i a la tarda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a les 21’25h amb arribada a Barcelona a les 23’55h. Trasllat a cap a les nostres llars, arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides
Ago
22