Inclou:

El viatge inclou:
- Autocar anada i tornada.
- Guia acompanyant.
- Bitllets d’avió d’anada i tornada
- Guia local a Bergen i a Oslo
- Hotel de 5***** a Oslo, de 4**** a Loen, Bergen i 3*** a Sogndal i Myrkadalen
- Visites segons programa.
- Estada a pensió completa (begudes no incloses en els àpats)

El viatge NO inclou:
- Serveis no especificats en el programa.
- Begudes als àpats
- Dinar del primer dia
- Assegurança d’anul·lació (opcional – 30€ per persona)

Requisits:

Paga i senyal de 350€ per persona

Pagament final de la totalitat del viatge: 24/07/2017

Suplement Individual: 375

Dia 1 (07/08): Origen – Oslo (Vols 12:20 – 15:40)

Sortirem al matí per agafar un avió en direcció a Oslo. Arribada i començarem la nostra visita al centre d’Oslo amb la nostra guia local. Sopar en restaurant. Anada a l’hotel. Allotjament.

Dia 2 (08/08) Oslo

Esmorzar. Dedicarem el dia per conèixer la capital de Noruega, Oslo. Al matí. Visitarem el museu dels Vaixells dels víkings i visitarem el parc Vigeland. Dinar. A la tarda seguirem amb la nostra visita a Oslo, amb una estona lliure al centre per conèixer la capital Noruega pel nostre compte. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 3 (09/08): Oslo – Lillehammer – Església de Lomm – Loen

Esmorzar. Sortida en direcció a Loen. Farem una ràpida parada fins arribar a Lillehammer, un indret que té un lloc especial en el cor de molts aficionats a l’esport després dels Jocs Olímpics d’Hivern de 1994, un dels més grans i exitosos esdeveniments esportius en la història moderna de Noruega. Dinar. Visitarem la tradicional església de fusta ubicada a Lomm. Seguirem camí fent petites parades en rutes per gaudir de l’impressionant paisatge. A un hora prudent arribarem al nostre hotel ubicat a Loen. Sopar i allotjament a Loen.

Dia 4 (10/08): Briksdal – Vall de Lodalen

Esmorzar. Avui visitarem la famosa Glacera de Briksdal, una de les tres parts de la monumental Glacera de Jostedal, la més gran d’Europa. Ens aproparem a aquest monument de la natura fent una excursió amb un vehicle especial, anomenat Trollcar. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem la Vall de Lodalen on podrem apreciar el seu peculiar llac de color verd. Tornada a l’hotel a la tarda per una estona de relax a les piscines i SPA. Sopar i allotjament.

Dia 5 (11/08): Geirangerfjord

Esmorzar i sortirem en direcció a Geiranger, conegut com “la joia real dels fiords noruecs”. Amb la seva peculiar forma de “S” i les seves altes cascades, aquest fiord va ser considerat per la UNESCO com a un Monument Patrimoni de la Humanitat. Agafarem un transbordador que ens aproparà a les seves cascades conegudes com “ Les 7 germanes”. Dinar. A la tarda anirem al Mirador d’Ornesvingen, una obra mestra de l’enginyeria a servei de la natura . A una hora prudent tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6 (12/08): Loen – Boyabreen – Stegastein

Esmorzar. Desallotjarem les nostres habitacions i sortirem en direcció a Sogndal tot i fent parades en ruta. Farem l’impressionant excursió en el telecabina de Loen, on pujarem a una alçada de 1011m i dinarem amb unes vistes impressionants del Nordfjord. Visitarem el glaciar de Bøyabreen un dels glaciars més importants de Noruega. Després de la visita seguirem la nostra ruta fins a l’hotel a Sogndal on ens allotjarem i soparem.

Dia 7 (13/08): Flåm – Sognefjord

Esmorzar i ens dirigirem al fiord més ample de Noruega: El Fiord dels Somnis o Sognefjord. Visitarem el Mirador de Stegastein, ubicat a 650 metres per sobre del fiord dels Somnis i que forma part de la carretera turística nacional, coneguda també com “la Carretera de Neu”. Ubicat al cor de la Noruega dels Fiords, el Fiord dels Somnis,  està envoltat d’un paisatge silvestre i és considerat una de les regions més maques de Noruega. Un cop al Sogne anirem al poble de Flåm, on farem un creuer pel Naeroyfjord un entorn declarat Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Després, farem la impressionant excursió en el seu tren turístic, tot gaudint d’un fantàstic recorregut, en una línia fèrria de 20kms amb un desnivell de 865 metres! A una hora prudent ens dirigirem al nostre hotel a Myrkdalen, on ens allotjarem i soparem.

Dia 8 (14/08): Vik – Bergen

Esmorzar. Al matí visitarem una de les esglésies de fusta més antigues de Noruega, l’Església de Hoppestad. Tornarem a l’hotel per dinar. Després sortida en direcció a Bergen. Declarada Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO, Bergen, és coneguda com “la ciutat entre les set muntanyes”. Farem una visita guiada pels racons més emblemàtics com, el famós motlle medieval, el Bryggen, que es troba al costat del mercat del peix, el Fisketorget. Sopar d’acomiat. (Opcional: excursió nocturna en el funicular de Bergen per gaudir d’una impressionant vista panoràmica d’aquesta ciutat).

Dia 9 (15/08): Bergen – Origen (Vols – 17:40 – 23:20)

Matí lliure pel centre de Bergen pels que vulguin gaudir d’aquest indret idíl·lic pel seu compte o fer compres. Dinar. A un hora prudent ens dirigirem en direcció a l’aeroport, on agafarem un avió a Barcelona, tot i fent petita escala a Oslo de 1 hora i 25 minuts. A Barcelona, un autocar ens estarà esperant per portar-nos als nostres punts d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

Sortides
Ago
7