Inclou:

- Trasllat anada i tornada aeroport
- Vol amb Lufthansa Barcelona-Munic-Belgrad i tornada
- Pensió completa des del sopar del dia 17 fins el dinar del dia 25
- Aigua als àpats
- 3 nits d’allotjament Belgrad 4*, 1 nit Kladovo 4*, 1 nit Vrnjacka Banja 3* i 3 nits a Zlatibor 4*
- visites segons programa
- facturació 1 maleta 23kg inclosa
- guia oficial
- guia acompanyant, propines xofer i guia
- còmode autocar
- Assegurança de viatge.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.

Suplement Individual: 240

DIA 17 DE MAIG: ORIGEN-BARCELONA-BELGRAD

Sortida a primeres hores del matí direcció aeroport del Prat per agafar el vol de Lufthansa amb sortida a les 11’55h fent escala a Munic. Arribada a Belgrad a les 16’25h. Panoràmica de la ciutat. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 18 DE MAIG: BELGRAD

Esmorzar a l’hotel i sortida per tal de visitar la capital de Sèrbia, situada entre els rius Saba i Danubi. Visitarem l’exposició de la història de la fortalesa de Belgrad, la Font Romana i el Museu Militar a l’aire lliure. Passarem per la zona de vianants del carrer Príncep Mihailo i entrarem a la catedral Ortodoxa Sèrbia, famosa pels tresors. Visitarem la residència de la princesa Ljubica. Dinar. A continuació visita del Museu Etnogràfic mostra de l’art popular a Sèrbia i l’església Ortodoxa més gran dels Balcans: Sant Sava. Seguidament anirem a visitar Skadarlija la part bohèmia de la ciutat, comparada amb el Montmartre de Paris. Sopar en un restaurant tradicional. Allotjament.

DIA 19 DE MAIG: BELGRAD-FRUSKA GORA-SREMSKI KARLOVCI-NOVI SAD-BELGRAD

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la plana de Vojvodina, famosa per les vinyes i els seus 17 monestirs, el centre espiritual de la nació. Visita de la muntanya de Fruska Gora i de Sremski Karlovci amb el seu Patriarcat, catedral Ortodoxa, l’església Catòlica Romana, el Primer Liceu de 1790, la capella de la Pau. Anirem a una famosa bodega de vi i dinarem en un restaurant. A la tarda continuarem cap al “Gibraltar del Danubi”, la fortalesa de Petrovaradin, construïda per Vauban (l’arquitecte francès). Arribada a Novi Sad, visitarem l’escola grega, visita de Sant Nicolau i memorial Baljanski. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 20 DE MAIG: BELGRAD-GOLUBAC-GJERDAPSKA KLISURA/PORTA DEL FERRO-LEPENSKI VIR-KLADOVO

Esmorzar i sortida cap a Golubac, fortalesa del S.XIV construïda entre Sèrbia, Hongria i Turquia. Continuarem fins al Parc Nacional de Djerdap per visitar el jaciment arqueològic Lepenski Vir (6500 a.C). Arribarem al port Tekija i embarcarem al vaixell Aquastar per navegar pel lloc més profund i estret del Danubi. Anirem fins a la Tabula Trajana on va deixar la seva empremta el famós emperador Romà i seguirem fins a Kladovo. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 21 DE MAIG: KLADOVO-RAJAC-GAMZIGRAD (FELIX ROMULIANA)-VRNJACKA BANJA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Pont de Trajà, considerat fins el S. XII el més gran del món. Seguirem fins a Zajecar i visitarem un dels palaus reials romans més ben conservats Felix Romuliana i patrimoni de la humanitat. Dinar en ruta i arribada a Vrnjacka Banja, un dels balnearis més famosos de Sèrbia. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 22 DE MAIG: VRNJACKA BANJA-STUDENICA-UVAC-ZLATIBOR

Esmorzar a l’hotel i visita del monestir de Studenica, Patrimoni de la Humanitat amb l’església de la Verge i la del Rei de marbre blanc de finals del S.XII amb col·leccions del S.XIII i pintura bizantina del S.XIV. Seguirem cap a la reserva natural del Llac Uvac i farem una excursió amb jeeps fins al mirador. Travessarem el llac i visitarem la “cova congelada”. Dinarem al vaixell durant el creuer. Continuarem fins a Zlatibor, muntanya de gran bellesa. Allotjament a l’hotel i sopar.

DIA 23 DE MAIG: ZLATIBOR-MOKRA GORA-SARGANSKA OSMICA-DRVENGRAD

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Mokra Gora (Sarganska Osmica) el nus ferroviari, on agafarem el tren Sargan per fer 13,5km i gaudirem del bonic paisatge. Dinar en restaurant. Sortida per visitar el poble de Drvengrad, d’estil rural fet de fusta i pedra, que va néixer durant el rodatge de la pel·lícula “La vida es un milagro” del director Emir Kusturica. I seguidament visita de Visegrad (Bòsnia) i del famós pont sobre el riu Drina, descrit pel premi Nobel serbi Ivo Andric a la novel·la “El pont sobre el riu Drina”. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 24 DE MAIG: ZLATIBOR-TOPOLA-OPLENAC-BELGRAD

Sortida desprès d’esmorzar cap a Topola, coneguda mundialment pels seus vins. Visita de la ciutat de Djordje Petrovic Karadjordje, el complex de la memòria i famós monument de Karadjordje (líder dels Serbis). Visita als museus i a l’església de la Verge Maria. Dinar en restaurant local. Al turó d’Oplenac visitarem el complex turístic amb l’església de Sant Jordi, el Mausoleu de Karadjordjevic i la residència d’estiu de la família reial. Sopar en un dels famosos restaurants flotants. Allotjament a l’hotel.

DIA 25 DE MAIG: OPLENAC-BELGRAD-BARCELONA-ORIGEN

Esmorzar i sortida cap a l’aeroport per agafar el vol de Lufthansa a les 13h, fent escala a Munich. Arribada a Barcelona a les 17’50h. Trasllat als nostres llocs d’origen.

Sortides
Mai
17