Inclou:

- Autocar anada i tornada.
- Entrades de Platea.
- Guia acompanyant.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.

Sortida a la tarda en direcció a Barcelona, on assistirem a la representació de la que és potser l’obra més representativa de la història del ballet.

El llac dels cignes, el clàssic de la dansa compost per Piotr Ilich Chaikovski interpretat pel Ballet Clàssic de St. Petersburg. Una oportunitat per descobrir (o reviure) la història del Cigne Blanc i el Cigne Negre, dos pols oposats: un es dolçor i fragilitat; l’altre, poder i provocació.

Una brillant companyia que ha reunit en ella mateixa tot el que s’anomena com a ‘Escola Russa de ballet clàssic’. L’estricta elegància clàssica, un aire fresc del segle XXI i un espectacle de dansa perfecta, en combinació amb l’esplendor veritablement real de vestits i paisatges.

El St .Petersburg Festival Ballet combina les millors tradicions i l’esperit de Sant Petersburg i el ballet. L’elegància, la gràcia i la lleugeresa deliciosa, és el que fa del ballet d’aquesta ciutat, quelcom diferent i reconeixible, per entesos i amants de la dansa de tot el món.

En finalitzar l’obra iniciarem la tornada a les nostres llars. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides
Mai
13