Inclou:

El viatge inclou:

- Anada i tornada amb avió.
- Trasllats en còmode autocar.
- Transfers d’anada i tornada a l’aeroport
- Guia Local Ljubljana
- Guia acompanyant.
- Visites segons programa.
- Estada a pensió completa.

El viatge NO inclou:
- Serveis no especificats en el programa.
- Assegurança d’anul·lació
(Opcional 30 €)
- Esmorzar primer dia
- Sopar últim dia.
- Despeses personals
- Begudes als àpats

Requisits:

Paga i senyal: 250 € per persona.

Pagament de la totalitat del viatge abans del: Abans del 14 d’agost de 2017

Grup mínim: 25 persones

Suplement Individual: 350

Dia 1 (06/09): Origen – Eslovènia (vols: 06.55 BCN – 8.55 h VSE).

Castell Predjama i Coves Postojna -Ljubljana

Sortida dels nostres punts d’origen a Barcelona, on agafarem un avió en direcció a Eslovènia. A l’arribada un autocar ens estarà esperant i ens portarà a la nostra primera parada, el Castell Medieval de Predjama. Situat enmig d’un penya-segat, el castell ha estat dominant el seus voltants, des de fa més de 800 anys. Dinar. Per la tarda visitarem les increïbles Coves de Postojna, el paradís d’estalactites de tipus càrstic més gran i visitat d’Europa i que es pot recórrer a bord d’un tren. Després de la visita, agafarem el nostre autocar i sortirem en direcció a Ljubljana. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel a Ljubljana

Dia 2 (07/09): Ljubljana – Bled – Bohinj – Ljubljana .

Esmorzar. Sortida a la bucòlica ciutat de Bled, la porta dels impactants Alps Julians. Un enclavament digne de postal, famós pel seu llac glacial envoltat de muntanyes. Situat als peus del massís del Triglav, els seus paisatges de conte de fades ens conviden a passejar sense presses. Dinar. Tot seguit, ens arribarem al llac de Bohinj, un altre capritx de la natura Eslovena. Al acabar la visita tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3 (08/09): Ljubljana.

Esmorzar. Dia dedicat a visitar la capital eslovena, coneguda com “la ciutat de l’amor i dels dracs”. Acompanyats per una guia local, veurem els seus racons més importants com el Castell, la catedral de San Nicolas, La plaça Preseren, el Pont dels Sabaters, d’entre altres. Dinar. Estona lliure a la tarda per descobrir aquesta preciosa ciutat pel nostre compte. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 4 (09/09): Zagreb – Opatija

Esmorzar. Desallotjarem les habitacions i sortirem en direcció a Zagreb, la capital de Croàcia i centre polític, econòmic, intel·lectual i cultural del país; aquesta vivaç metròpoli europea sorprèn al viatger per la seva vitalitat inesgotable, el seu esperit universitari, el seu important llegat històric, cultural i artístic. Ens passejarem amb la nostra guia acompanyant pel seu casc històric, autèntic cor de la ciutat, que recorda un orgullós passat i l’esplendor viscut amb l’Imperi Austrohongarès. Dinar. Després del dinar seguirem coneixent els racons més impressionants de Zagreb, amb una estona lliure per descobrir la capital pel nostre compte. A una hora prudent, sortirem en direcció a Opatija, on ens allotjarem i soparem.

Dia 5 (10/09): Parc Nacional de Plitvice – Rastoke – Opatija

Esmorzar i sortida en direcció al Parc Nacional de Plitvice, un paradís de tolls de calcària, llacs i cascades declarat Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco. Dinar. A la tarda visita a la pintoresca població de Rastoke. Coneguda com la petita Plitvice, és una de les localitats amb més encant de l’interior de Croàcia. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6 (11/09): Opatija – Tour d’Istria: Pula – Rovinj – Origen (vols: 21.45 VSE – 23.55 h BCN)

Esmorzar. Avui farem un interessant tour per la Península d’Istria, la més gran de Croàcia. Visitarem la ciutat de Pula i el seu increïble amfiteatre del segle I. Testimoni de passades batalles entre gladiadors, aquesta magnífica construcció acull ara interessants concerts i festivals. Dinar. A la tarda visitarem una altra de les joies d’Istria, la petita ciutat costanera de Rovinj, amb la seva famosa església de Santa Eufemia, una de les construccions barroques més boniques d’Istria, i l’Ecomuseu de la Batana, declarat Patrimoni Cultural Immaterial per la Unesco; A una hora prudent sortirem en direcció a l’aeroport on agafarem un avió a Barcelona. A l’arribada, un autocar ens portarà als nostres punts d’origen. Arribada a les nostres llars i fi dels nostres serveis.

Sortides
Set
6