Inclou:

El viatge inclou:
- Trasllat en còmode autocar.
- Allotjament en hotel 4****.
- Entrades amb seients a l’espectacle Cirque du Soleil.
- Guia acompanyant.
- Pensió completa.

El viatge NO inclou:

- Assegurança de cancel·lació. (7€ per persona)

Requisits:

Paga i senyal de 75€ al apuntar-se al viatge

Pagament de la totalitat del viatge el 30/06/2017

Suplement Individual: 35

Durant 5 anys Scalada del Cirque du Soleil ens ha meravellat amb els seus espectacles circenses amb unes posades en escena de música, llums i acrobàcies espectaculars. Aquest any i per darrera vegada a Andorra, Scalada ens presenta el seu nou espectacle, Stelar, l’última oportunitat que tindrem de gaudir del circ més conegut del món tan a prop de casa.

Dia 1: Sortirem a la tarda i ens dirigirem al principat d’Andorra. Sopar (inclòs) i seguidament assistirem a l’espectacle de l’espectacular Cirque du Soleil: Scalada – STELAR. Una nova representació on podrem gaudir de les millors acrobàcies aèries del Cirque du Soleil, algunes de les quals mai vistes fins ara. Un espectacle que ens durà a tocar el cel i a descobrir la sensació de surar entre núvols. En finalitzar la representació ens dirigirem al nostre hotel on ens allotjarem.

Dia 2: Tot seguit d’haver esmorzat podrem gaudir de temps lliure per passejar i fer alguna compra per Andorra. Dinar, i a continuació iniciarem el viatge de tornada, tot passant pel Pas de la Casa, des d’on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars del nostre país veí. A un hora prudent reprendrem el viatge de tornada. Arribada a les nostres llars i fi dels nostres serveis.

Sortides
Jul
15