Inclou:

El viatge inclou:
- Circuit en autocar.
- Guia acompanyant.
- Anada i tornada en avió
- Visites segons programa
- Guies local a Praga, Viena, Budapest i Bratislava
- Hotels de 4* a Viena i Budapest
- Hotel de 5* a Praga
- Entrades a l’òpera de Viena, al Palau Schönbrunn, al districte del Castell de Buda i al Castell de Praga
- Sopar i creuer pel Vltava a Praga
- Estada a pensió complerta
- Assegurança bàsica sanitària

El viatge NO inclou:
- Begudes als àpats.
- Assegurança de d’anul·lació opcional.(30 € per
- persona)
- tot el que no estigui especificat en el apartat “el viatge inclou”
- Esmorzar del primer dia
- Sopar de l’últim dia.

Requisits:

Paga i senyal de 300€ per persona en el moment d’apuntar-se el viatge.

Pago de la totalitat de la reserva fins el 10/07/2017

Suplement Individual: 275€

Diumenge  30/07 – Barcelona – Viena (vols 11:00 – 13:25)

Sortida de les nostres llars al matí amb destinació a Barcelona on agafarem un avió amb direcció a Viena. Arribada. Dinar.

A la tarda farem una passejada a peu pel casc històric de Viena, amb la nostra guia local,  durant el qual podrem conèixer els punts més importants de la ciutat com, la Catedral de Sant Esteve, el Holfburg (Palau Imperial) i el famós carrer comercial Graben. Visitarem Belvedere, el palau convertit en museu i que alberga una impressionant col·lecció de pintures imperials.

A una hora prudent tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dilluns 31/07– Viena

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita al palau de Schönbrunn, conegut com el de la imperatiu Sissi, i la residència d’estiu de la família imperial, (entrada inclosa). Dinar. A la tarda visitarem l’edifici de l’òpera, l’indret que tots coneixem pel seus impressionants concerts. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dimarts 01/08 – Viena – Budapest

Esmorzar. Desallotjar habitacions i sortida en direcció a Budapest. Arribada a Budapest, la ciutat més poblada d’Hongria, compta amb molts indrets considerat Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco, tals com el  castell de Buda, l’avinguda Andrássy, entre altres. Dinar. A la tarda farem una visita guiada amb la guia local per conèixer més d’a prop aquests racons tan impressionants. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dimecres 02/08 Budapest

Esmorzar. Matí dedicat a conèixer Budapest amb la nostra guia local. Començarem la visita per la part de Pest, Recorrent la majestuosa avinguda Andrassi, passarem al costat de l’Òpera i en la Plaça dels Herois, commemorativa del Mil·lenni de la Fundació de la Ciutat, passejarem per la plaça Deak, i ens arribem a la Basílica de Sant Esteve i al Parlament de Budapest. Dinar. Estona lliure pel centre de Budapest. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dijous 03/08 Budapest – Bratislava – Praga

Esmorzar, desallotjar habitacions i sortida en direcció a Praga. Visitarem Bratislava, la capital de la República Txeca. Farem una passejada amb la guia local, pel seu casc antic on podrem contemplar edificis com la catedral de Sant Martí i el Palau de Grasalkovicov, residència del president d’Eslovàquia. Dinar. Estona lliure a la tarda en el centre de Bratislava. A un hora prudent seguirem el nostre camí en direcció a Budapest. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

Divendres 04/08 – Praga 

Esmorzar i sortida per a la visita panoràmica a peu de la ciutat amb guia oficial. Passejarem pels carrers i veurem els monuments del Barri de Stare Mesto; apreciarem la majestuositat de la Torre de la Pólvora, la Casa Municipal (Art Nouveau), passejarem per la Plaça de la Ciutat vella, amb l’Església de la nostra Senyora de Thyn i el seu famós rellotge astronòmic. Dinar. A la tarda visita al Castell de Praga. Al capvespre farem un creuer i pel riu Vltava, on soparem i gaudirem de la nostra última nit amb el grup. Tornada a l’hotel i allotjament.

Dissabte 05/08 Praga – Origen (vols – PRG 17:30 – BCN 19:55)

Esmorzar i desallotjar habitacions. Matí lliure en el centre de Praga per gaudir d’aquesta ciutat pel nostre compte. Dinar. Un hora prudent sortida en direcció a l’aeroport on agafarem el nostre vol de tornada.

A Barcelona, un autocar ens estarà esperant per portar-nos als nostres punts d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides
Jul
30