Inclou:

- Trasllats amb còmode autocar.
- Guia acompanyant.
- Assegurança sanitària.
- Estada a pensió complerta en hotel 3***
- Butlleta de participació Sorteig de Nadal.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.
- Assegurança d’anul·lació
(Opcional 12 €)

Suplement Individual: 30

Dia 1: Sortida de les nostres llars en direcció a les terres de Lleida. Ens pararem per fer un bon esmorzar de pagès al Restaurant La Gleva.

Després d´haver fet aquest gran esmorzar visitarem el Santuari de La Gleva i després ens dirigirem cap a Sort, vila i municipi de la comarca del Pallars Sobirà. És, juntament amb el Pont de Suert, un dels caps de comarca menys poblats de Catalunya.

Dinarem a un restaurant de la zona i a continuació ens aproparem a l’administració de loteria amb més renom de tot Espanya, la Bruixa d’Or, i ens farem amb una butlleta per al proper sorteig de Nadal.

A una hora prudencial ens dirigirem al nostre hotel on soparem i ens allotjarem.

Dia 2: Esmorzarem a l’hotel i desallotjarem les habitacions. Dedicarem el matí a anar de compres per Andorra La Vella , en aquest nucli hi ha diversos eixos comercials, com ara l’avinguda de Meritxell, i la part alta de l’avinguda de Carlemany, amb el centre històric. Són zones que apleguen un gran nombre de comerços especialitzats, grans magatzems i centres comercials. També alguns dels establiments més prestigiosos del país pel que fa a joieries i rellotgeries, botigues de moda i de complements, perfumeries, centres de cosmètica, farmàcies i parafarmàcies.

Seguidament tornarem a l’hotel a dinar i a continuació iniciarem la tornada a les nostres llars. Arribada i fi dels nostres serveis.

Sortides
Jul
21