Inclou:

- Allotjament hotel 3* situat a Meyrueis.
- Pensió completa.
- Aigua i vi als àpats, cafè als dinars
- Entrades especificades segons programa
- Còmode autocar
- Guia acompanyant
- Assegurança de viatge.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.

DIUMENGE 29 ABRIL: ORIGEN – SAUCLIERES – NANT – MEYRUEIS

Sortida al matí en direcció a França, parada en ruta per esmorzar. Continuació de trajecte fins arribar a el Domaine de Gaillac on assistirem a un espectacle eslau amb cavalls. Dinarem allà mateix, on gaudirem de la cuina tradicional de l’Aveyron i es veuran els pernils flambejats girant a la llar de foc, l’estri anomenat “Lou Flambadou” en occità. Seguidament ens dirigirem a Nant on visitarem una fàbrica de xocolata amb degustació inclosa i farem una visita guiada per la població. Continuació de trajecte fins arribar a Meyrueis, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DILLUNS 30 ABRIL: MEYRUEIS – LA MALENE – SAINT ENEMIE – GRUTES AVEN ARMAND – MEYRUEIS

Sortida desprès d’esmorzar a les Gorges del Tarn, on a la Malène ens esperen els “bateliers” per tal de fer un recorregut amb barca pel riu Tarn, gaudirem d’unes boniques vistes de les Gorges. A continuació ens dirigirem cap a Saint Enemie a dinar. A la tarda visitarem les grutes Aven Armand, on descobrirem uns espectaculars racons, considerades el millor patrimoni en coves de França. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

DIMARTS 1 MAIG: MEYRUEIS – ANDOUZE-SAING JEAN DU GARD – BAMBOUSERAIE – ORIGEN

Esmorzar i sortida cap a la regió de Cevennes. A Andouze agafarem un trenet de vapor amb vagons de l’any 1900  i farem un recorregut per les muntanyes. Dinar en restaurant a Saint Jean du Gard. Arribada a la “bambouseraie” jardí botànic amb els arbres, les cases de bambú (típiques de Laos) el jardí aquàtic etc. Un cop acabada la visita tornada cap els nostres punts d’origen fent les parades corresponents.

Sortides
Abr
29