Inclou:

- Viatge en còmode autocar amb totes les excursions assenyalades
- Guia acompanyant
- Guia local a Strasbourg i Freiburg i a la Ruta del vi.
- Pensió Completa des del dinar del dia 5 fins al dinar del dia 9 (aigua i vi als àpats)
- Estada a Mulhouse en cèntric hotel (3 estrelles).
- Assistència a la vetllada folklòrica.
- Assegurança.

Requisits:

- Serveis no especificats en el programa.

Suplement Individual: 100

DIMECRES 5 DESEMBRE: ORIGEN – MULHOUSE

Sortida dels nostres llocs d’origen a primeres hores del matí. Parada en ruta per dinar. Arribada a Mulhouse, sopar i allotjament.

DIJOUS 6 DESEMBRE: STRASBOURG

Esmorzar. Excursió de tot  el dia a la capital de l’Alsàcia (seu del consell Europeu). Visita amb guia local de la ciutat: La catedral, la “petite France”, l’orangerie i també el tradicional mercat. Dinar. Temps lliure per gaudir dels diferents mercats nadalencs de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIVENDRES 7 DESEMBRE: LA RUTA DEL VI – COLMAR – EGUISHEIM

Esmorzar. Visita a diversos poblacions que composen la ruta del vi d’Alsàcia. Eguisheim i Riquewihr. Dinar. Visita de Colmar on veurem els seus carrers de cases entramades i la petita Venècia i el seu mercat de Nadal. Sopar i allotjament.

DISSABTE 8 DESEMBRE: FREIBURG – MULHOUSE

Esmorzar i sortida cap a Freiburg capital de la Selva Negra. Dinar. A la tarda temps lliure a Mulhouse on podrem visitar el mercat de Nadal. Sopar típic alsacià amb una vetllada folklòrica en directe on podrem conèixer les típiques danses alsacianes interpretades per un grup de la regió. Allotjament.

DIUMENGE 9 DESEMBRE: MULHOUSE – ORIGEN

Esmorzar i viatge de tornada. Parada en ruta per dinar. Continuació fins als punts d’origen.Arribada a les nostres llars, i fi dels serveis.

Sortides
Des
5