Desde BusViatges oferim accés al programa de viatges IMSERSO per a la gent gran. Desde la web, així com per telèfon o de forma presencial a l’agència podreu consultar alguns dels viatges que s’ofereixen per part del programa i realitzar les vostres reserves.

El Ministeri de Sanitat , Serveis Socials i Igualtat , a través de l’IMSERSO ( Institut de Majors i Serveis Socials ) gestiona els següents programes:

Programa de Vacances per a Gent gran:
Facilita que les persones grans puguin gaudir d’unes vacances en zones de clima càlid , la realització de viatges culturals per llocs i rutes d’interès turístic i la pràctica d’activitats recreatives i contemplatives a través del turisme de natura.
Es pot gaudir de diverses modalitats de vacances : hi ha torns de 8 dies , 10 dies i 15 dies de vacances , amb transport inclòs o sense, a més de viatges culturals de 6 dies per a la realització d’itineraris turístic -culturals i torns de 5 dies en turisme de natura a zones d’espais naturals que permeten activitats recreatives i de gaudi de la natura .

Programa de Termalisme Social:
Els tractaments termals són cada vegada més recomanats i estan indicats en la prevenció i rehabilitació de l’artrosi , el reumatisme , problemes respiratoris i altres malalties , a més de proporcionar relaxació i descans .
És una prestació complementària de les prestacions de la Seguretat Social, la gestió del qual correspon a l’IMSERSO , perquè els pensionistes majors de 60 anys que ho necessitin puguin rebre els tractaments termals adequats a les seves necessitats personals , amb els reconeixements mèdics necessaris .

Per a una informació més detallada sobre el programa de vacances premi aquí:

Programa IMSERSO